Un segon en la intimitat

Dijous 12 de Novembre de 2009 (dia 8)
Avui la classe ha estat super, super divertida!!! La veritat és que ho hem passat molt bé alhora que apreníem. I això s’agraeix.

Al principi de la classe, l’Albert ens ha felicitat per la nostra gran participació (en general) del fòrum. El fòrum, que no t’ho havia contant, és un espai virtual que l’Albert ha creat al modle on hem de comentar sobre les investigacions de tres pàgines d’Internet que ell mateix ens ha facilitat. Doncs bé, la veritat és que crec que hem creat un clima de bondat, afecte, respecte etc. on cadascun de nosaltres, contàvem les nostres vivències personals que feien referència amb les investigacions.

A més a més, que no volia desviar-me del tema, ens ha explicat les diferents tipologies d’examen (Probes objectives i d’assaig) perquè en poc temps, tindrem l’examen de la part conceptual.

Després d’explicar tot allò, ens hem posat en grups de 4 o 5 i, aquí comença la classe super divertida de la que et parlava abans, hem jugat a un joc. Cadascun dels grups, érem tres (las Locas, las Taradas i las Cachondas) jajaja, havíem de fer cinc preguntes cadascuna de les quals havien de tenir tres possibles respostes on només una era la correcta.

D’aquesta manera, primer un membre de l’equip de las Locas (del que formava part jo) havia de llegir les preguntes a un dels membres de l’equip de las Taradas i las Cachondas i la primera que donés un cop a la taula tenia dret a respondre. Ho vam passar molt bé la veritat i, a més, apreníem a la vegada i l ’Albert ens ajudava amb els conceptes que no enteníem.

La final va estar molt renyida, tots els equips estàvem a quatre punts i jugaven pel cinqué punt l’equip de las Locas i las Cachondas a més, jo era la que representava al meu grup i havia de donar el cop a la taula. El membre de l’equip de l’altre grup, va llegir la pregunta i quan va dir TEMPS, ambdues van donar el cop a la taula però la membre de l’equip rival, li va donar abans que jo i el seu equip va encertar la pregunta i per tant, va guanyar.

En definitiva, encara que no vam guanyar, ho vam passar super bé i, a més, penso que he entès tots els conceptes i m’han quedat molt més clars.

0 comentarios:

Publicar un comentario